Malin i felt

Malin kommer inn fra feltsøk med 2 gjenstander i munnen. Rasjonell frøken :-)
Foto: Kjersti Zahl

I vinter har vi hatt fine forhold for hundetrening, både når det gjelder spor og feltsøk. Og vi har vært flinke til å utnytte dette og stort sett møttes til fellestrening uti Ausa minst en gang per helg. "Vi" har vært Berit Storhaug, Kjersti Zahl og undertegnede. 

Arja feltsøk 1
Arja har stor fart både ut i feltet og når hun skal tilbake til Kjersti med funnet gjenstand. Flink pike!

Xafi feltsøk 1
Xafi er naturtalent og skjønte hva hun skulle gjøre etter noen få omganger med påvirkning i feltet. Hun er bare 7 mnd her, men jobber like godt som en dreven søkshund både når det gjelder å finne gjenstander og å apportere dem :-)

 Malin feltsøk 1
Malin kommer tilbake med apporten.

Skatval alle
Lørdag 1. mars inviterte Anita Fløan til minitreff på Skatval for noen av oss med spaniel. Vi skulle trene apportering med dummiser. Her instruerer Vanja Anita og Enni mens resten av deltakerne står rundt. F.v Vanja Sliwa, Anita m/ Enni, Lise Tromsdal, Dag Hassel og Monica Holthe. - Det ble en hyggelig dag og jeg fikk trent begge mine frøkner :-)

Malin dummyapport
Malin i full fart tilbake til meg med dummyen. Foto: Anita Fløan

Birch snøfelt
Etter 2 måneder med barmark kom snøen lavende ned i midten av mars. Det ble klabbføre og vovsene måtte få på kondomdressene. Men vi fortsatte selvfølgelig med treninga og her kommer Birch med en gjenstand han har funnet i feltet :-)

Tuva feltsøk 2
Tuva har ikke den største farten, men er sikker både i søket og apporteringa ;-)

Turte feltsøk
Grethe M. Nykkelmo kom også innom og trente sammen oss en dag i slutten av mars. Her har Turte funnet votten til matmor.

Wenche malinspor
Før snøen kom fikk vi trent en del spor i skogen uti Ausa. Her går Malin bruksspor med matmor i stram line bak. Foto: Kjersti Zahl

Kjersti Arjaspor
I slutten av mars fikk vi en flott dag med sportrening ved travebanen. Det var delvis snødekke, men også mye barflekker, gradestokken viste mange varmegrader og sola stekte - og vi koste oss :-)

Nå har vi kommet godt inn i april måned og vi trener fortsatt bruks i helgene, men det skal jeg fortelle om når det lir utpå våren ;-)

Takk for en hyggelig treningsvinter, Berit og Kjersti!

 

søndag, august 18, 2019